Ons team

Ons kantoor

Mr. H. Orduseven-Semerci

Mr. H. (Hamide) Orduseven-Semerci studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichting strafrecht. Tijdens en na haar rechtenstudie heeft mr. Orduseven-Semerci gewerkt in de advocatuur, het bedrijfsleven en bij de gemeente Rotterdam. Als jurist bij de gemeente Rotterdam hield mr. Orduseven-Semerci zich bezig met allerlei bestuursrechtelijke geschillen en in het bijzonder de wet BIBOB. Als jurist adviseerde en vertegenwoordigde mr. Orduseven-Semerci de gemeente Rotterdam bij diverse juridische procedures.

Na jaren als jurist voor de gemeente Rotterdam gewerkt te hebben heeft mr. Orduseven-Semerci in 2013 de stap gemaakt naar het zelfstandige ondernemerschap en heeft zij ACM Incasso opgericht. ACM Incasso is een juridisch incassobureau dat voor ondernemers uit diverse sectoren de buitengerechtelijke en gerechtelijke incassoprocedures verzorgt. Tegenwoordig is ACM Incasso een handelsnaam van Orduseven-Semerci Advocatuur.

Later heeft mr. Orduseven-Semerci haar onderneming uitgebreid met een advocatenkantoor en is verhuisd naar Rotterdam. Door haar jarenlange ervaring bij verschillende advocatenkantoren in Rotterdam, de gemeente Rotterdam ťn het bedrijfsleven in combinatie met haar kennis van zaken kan mr. Orduseven-Semerci een breed scala aan rechtsgebieden aanbieden.

Orduseven-Semerci Advocatuur staat zowel ondernemers als particulieren bij op het gebied van onder meer arbeidsrecht, bestuursrechtondernemingsrecht, incasso en strafrecht.

B.O. 2

Baris Orduseven


Baris houdt zich binnen Orduseven-Semerci Advocatuur bezig met onder andere de incassoprocedures, beslag en executie. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor alle commerciŽle zaken binnen ons kantoor. Ook is Baris sinds 2019 beschermingsbewindvoerder en staat diverse cliŽnten bij op het gebied van beschermingsbewind. Baris is eigenaar van ProActief Bewindvoering, gevestigd in het centrum van Rotterdam.

Na zijn afstuderen in 2003 heeft Baris jarenlang diverse commerciŽle (buitendienst) functies vervuld bij verschillende multinationals waaronder DHL Express en United Parcel Service B.V. Derhalve beschikt Baris over een zeer breed netwerk van ondernemers in heel Nederland en ver daarbuiten die hem nog altijd weten te vinden voor onder andere (advies over) gerechtelijke en buitengerechtelijke incassoprocedures.

De in het bedrijfsleven opgedane commerciŽle ervaring en contacten alsmede onze deskundigheid en transparante werkwijze zorgen er voor dat steeds meer ondernemers  hun weg weten te vinden naar ons kantoor. Wij fungeren dan ook graag als juridisch verlengstuk van onze (ondernemende) cliŽnten. Wilt u meer informatie over onze incassoprocedures, neem dan contact op met Baris Orduseven voor het maken van een afspraak.

Deskundig en betrokken


Ons kantoor hecht veel waarde aan kwaliteit, integriteit en persoonlijke dienstverlening. Op elk rechtsgebied worden cliŽnten op een deskundige manier geadviseerd en wordt te allen tijde gezocht naar pragmatische oplossingen. Indien nodig wordt een juridische procedure niet geschuwd.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan nodigen wij u van harte uit om
contact op te nemen met ons kantoor via 010-845 08 32. Wij staan u graag te woord.