Incasso Advocaat Rotterdam

Veel ondernemers hebben er helaas mee te maken: onbetaalde facturen. U levert een product of dienst, maar een betaling door uw klant blijft helaas uit. In dat geval kunt u beter een incasso advocaat van Orduseven-Semerci Advocatuur uit Rotterdam inschakelen in plaats van een incassobureau.

Waarom een incasso advocaat van Orduseven-Semerci Advocatuur?

Een incassobureau doet in feite niet meer dan u al gedaan heeft: een paar sommatiebrieven en, als u geluk heeft, wordt uw debiteur misschien gebeld. Vaak is een debiteur ook niet onder de indruk van een brief van een incassobureau. Een incassobureau heeft namelijk geen extra bevoegdheden om uw vordering te incasseren. Het gevolg voor u is dat u kostbare tijd verliest en de betaling door uw debiteur achterwege blijft.

Orduseven-Semerci Advocatuur verzorgt voor diverse opdrachtgevers de buitengerechtelijke en gerechtelijke incassoprocedures. De voordelen voor u als opdrachtgever:

√ Uw eigen incasso advocaat als contactpersoon
√ No Win No Fee incasso tijdens de minnelijke fase
√ Hoog slagingspercentage
√ Incassotraject van A tot Z 
√ Heldere (vaste) tarieven: geen verrassingen achteraf
√ Beslag en executie zonder tijdverlies
√ Transparante werkwijze

Heeft u te maken met een wanbetaler? En heeft u zelf al diverse pogingen ondernomen om uw factuur betaald te krijgen en is dit niet gelukt? Neem dan contact op met Orduseven-Semerci Advocatuur voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag de mogelijkheden!