Incasso advocaat

Heeft u te maken met onbetaalde facturen? En heeft u zelf al diverse pogingen ondernomen om een betaling te bewerkstelligen maar is dit niet gelukt? Schakel dan een incasso advocaat van Orduseven-Semerci Advocatuur in. Ons kantoor is gespecialiseerd in zowel buitengerechtelijke als gerechtelijke incassoprocedures.

Wat kan ons kantoor voor u betekenen?

U kunt bij ons terecht voor het opstarten van buitengerechtelijke en gerechtelijke incassoprocedures. Dit hele traject verzorgen wij voor u van A tot Z. Daarnaast kunnen wij een verhaalsonderzoek uitvoeren om een beeld te krijgen van de (financiŽle) situatie van uw debiteur. Aan de hand van de uitkomst kan een verdere strategie bepaald worden met betrekking tot de te nemen vervolgstappen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor beslagleggingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Een ander, zeer effectief, middel om een betaling af te dwingen is het aanvragen van het faillissement van uw debiteur. Ook voor een faillissementsaanvraag kunt u een beroep doen op Orduseven-Semerci Advocatuur. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij staan u graag met raad en daad bij. Bel 010-845 08 32 voor een gratis intakegesprek.