Incasso

Incasso voor ondernemers


Als ondernemer werkt u hard. Heel hard. Niets is vervelender dan uw facturen niet betaald krijgen. Een kwart van de ondernemingen gaat failliet vanwege niet betaalde of te laat betaalde facturen.

Voor een groot aantal bedrijven in heel Nederland, van eenmanszaken tot multinationals, verzorgt Orduseven-Semerci Advocatuur zowel de buitengerechtelijke als gerechtelijke incassoprocedures. Daarom kunnen wij ons met recht dť incasso advocaat voor ondernemers in Nederland noemen. Of het nu gaat om ťťn incassozaak per jaar of om bulkincasso's, we zijn u in beide gevallen graag van dienst! De buitengerechtelijke incassoprocedures geschieden bij onbetwiste vorderingen overigens op basis van No Win No Fee.

Ons kantoor beschikt over een zeer actieve incassoafdeling die het gehele incassotraject voor u uit handen kan nemen. Vanaf de eerste sommatie tot en met de executie van het vonnis!  

Op het gebied van incasso kunt u bij ons terecht voor:

Buitengerechtelijke incassoprocedures
Gerechtelijke incassoprocedures
Faillissementsaanvragen
Verhaalsonderzoeken
Beslagleggingen
Huurincasso

Middels onze strategische samenwerking met onze deurwaarder houden wij de communicatielijnen zeer kort en werken we zeer efficiŽnt zonder tijdverlies. Onze werkwijze bewijst dat het inschakelen van een
advocaat niet duur hoeft te zijn. Daarnaast is Orduseven-Semerci Advocatuur aangesloten bij de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten (VIA).
 

No Win No Fee incasso


De buitengerechtelijke incassoprocedures worden bij onbetwiste vorderingen verzorgd op basis van  No Win No Fee. Daarmee is onze werkwijze hťt bewijs dat het inschakelen van een advocaat geen dure aangelegenheid hoeft te zijn. Meer weten over onze incassoprocedures?

Incassobureau of incasso advocaat


In Nederland zijn ruim 1.000 incassobureaus actief. De meeste van deze incassobureaus werken op basis van het principe No Cure No Pay. Echter, vaak doen zij niet meer dan wat u reeds gedaan heeft: een herinnering sturen en wellicht een keer telefonisch sommeren. Veel debiteuren weten dit en laten zich hierdoor niet afschrikken. Een betaling blijft dan wederom uit. Zonde van uw tijd! Daarnaast beschikt een incassobureau niet over de rechtsmiddelen waar een incasso advocaat wel over beschikt. Sterker nog: een incasso advocaat beschikt over alle rechtsmiddelen om een debiteur tot betaling te dwingen. En wil een incassobureau zelf rechtsmaatregelen treffen zoals het aanvragen van een faillissement of het leggen van conservatoir beslag, dan zijn ook zij aangewezen op een advocaat.

Incasseren zonder tijdverlies: schakel een incasso advocaat in!

Het inschakelen van een incasso advocaat is in de meeste gevallen effectief en vaak wordt een betaling in der minne bewerkstelligd. Daarbij wordt een sommatiebrief van een advocaat serieuzer genomen dan een sommatiebrief van een incassobureau. U schakelt immers niet zomaar een advocaat in! Voorkom daarom onnodig tijdverlies en schakel meteen een incasso advocaat in voor het incasseren van uw openstaande vorderingen.

Beschermde derdenrekening

De meeste incassobureaus beschikken niet over een derdenrekening. Dit is niet geheel zonder risico voor cliŽnten. Wanneer een incassobureau failliet gaat of wanneer beslag wordt gelegd op de rekening van het incassobureau, dan heeft dit ook voor u vergaande consequenties. Het incassobureau kan de voor u geÔncasseerde gelden niet meer uitkeren of, in het ergste geval, u bent uw geld kwijt.

Een advocatenkantoor beschikt over een beschermde derdenrekening waardoor de hiervoor genoemde risico's tot een minimum worden beperkt. Wel zo'n geruststellende gedachte voor u als cliŽnt.


Wenst u gebruik te maken van onze incassoservice? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons kantoor via 010-845 08 32 of stuur een e-mail. We helpen u graag verder.